duminică, 21 octombrie 2012

Merluciu la gratar cu sos de iaurt


Un preparat usor de pregatit pentru o masa de duminica.Si pe deasupra prieten si cu dieta mea.Nu m-am innebunit niciodata dupa peste dar pe acesta l-am gasit pe placul meu. Intotdeauana pestele a avut puncte in plus in alimentatie.Asadar aveti nevoie de:

un peste merluciu mai marisor
un pahar de iaurt degresat 0,1% grasime
condimente
patrunjel,
zeama de lamaie si sare


Se incinge gratarul foarte bine ,se sterge cu un pic de ulei ca sa nu se lipeasca pestele .Intre timp se asezoneaza pestele cu patrunjel,zeama de lamaie si sare.Se pune pe gratar si se lasa pana se rumeneste frumos.
Eu fac pestele la gratar de aragaz...din acela cu gaura in mijloc...si il ung cu un pic de grasime sa nu se lipeasca ptr ca il pun cu pielita pe gratar pe care eu nu o mananc ....si nici nu trebuie intors ptr ca se face bine pe ambele parti...
 Se serveste cu mujdei de usturoi si cu un bot de mamaliguta (cine nu este la dieta).
smile


2 comentarii:

  1. Ne-am hotarat ca imediat dupa revelion sa incepem si noi dieta Dukan. Asa ca, deja m-am apucat de strans retete. Nu ma asteptam sa gasesc unele asa aptisante :))

    RăspundețiȘtergere

 

GOLDY in bucatarie. Template by Ipietoon Cute Blog Design