joi, 30 mai 2013

Negresa DUKAN

Aceasta prajitura am descoperit-o printr-o prietena de a mea care era innebunita dupa ea.Am gustat-o facuta de ea si pur si simplu am ramas uimita cat de buna e si mai ales ca o pot consuma si persoanele care nu tin dieta,dar vor ceva bun .Si nu in ultimul rand se face foarte usor.
Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

2 oua
4 linguri de indulcitor(sau dupa gust)
aroma de vanilie
2 linguri de cacao
2 linguri de amidon alimentar
100 ml lapte 0,1%
 4 linguri tarate de ovaz
o lingura de praf de copt

Mod de preparare:

Se macina fin taratele si  se amesteca cu restul produselor uscate(amidonul,cacao,praf de copt).Intre timp se freaca galbenusurile cu indulcitorul si aroma de vanilie pana se obtine o crema.Se adauga peste produsele uscate si se amesteca bine.Se adauga si laptele.Albusurile se bat spuma si se amesteca cu toata compozitia usor sa nu se lase.
  Se toarna intr-o forma si se da la cuptor timp de 30 min la o temperatura de 180 grade.

Se face testul cu scobitoarea.
Daca vreti sa insiropati negresa faceti un sirop din apa ,indulcitor si aroma de rom si puneti la fiert un minut .Turnati peste negresa.


E minunata.Multumesc ALEXANDRA!


PS  Negresa se imparte in doua si se consuma in doua zile.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

GOLDY in bucatarie. Template by Ipietoon Cute Blog Design