luni, 5 ianuarie 2015

Ardei umpluti cu ciuperci.



Ingrediente  pentru 6 portii

-  12 ardei grasi mari
- 300 g ciuperci
- 90 g orez
- 60 g unt
- 30 ml ulei
- 60 g ceapa
- 90 ml sos de rosii
- verdeata, sare



Preparare:
Se spala ardeii, se taie pe jumate pe lungime si se scot semintele. Se curata ciupercile, se
spala bine, se taie marunt si se inabusa in ulei. Separat, se toaca ceapa marunt si se fierbe
in putina apa, care la sfarsit se scurge si se arunca, iar ceapa se amesteca cu ciupercile si
cu orezul fiert si el separat. Se sareaza dupa gust, se amesteca bine si, aceasta 
compozitie, se umplu ardeii. Se pun intr-o cratita, deasupra se toarna sos de rosii si unt.
Se acopera cratita si se introduce la cuptor 40 de minute. Se servesc calzi, presarati cu
verdeata tocata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

GOLDY in bucatarie. Template by Ipietoon Cute Blog Design