marți, 17 martie 2015

Chiftele de cartofi cu drojdie inactiva.



Ingrediente:

3 cartofi
3 morcovi
o ceapa
100 grame fulgi de drojdie inactiva.
2-3 catei de usturoi
sare,condimente
300 grame ciuperci
patrunjel


Se toaca marunt toate ingredientele in afara de morcovi si cartofi.Se calesc in o lingura de ulei de masline si cand sunt gata se lasa la racit.Separat se pune o oala cu apa la fiert si se adauga morcovii si cartofii taiati rondele groase.Cand sunt fierti se scot si se lasa la racit .
Intr-un vas se amesteca toate ingredientele si se framanta cu mana bine ,bine ,dupa care se adauga si fulgii de drojdie inactiva  si iar se mai framanta.Se potriveste de sare si condimente dupa gust .Se formeaza chiftele mai marisoare pe care le aplatizati cu mana si se prajesc intr-o tigaie antiaderenta (fara ulei)pana se rumenesc .

Se scot pe un platou si se lasa la racit .Se pot servi ca atare sau cu ce garnitura doriti voi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

GOLDY in bucatarie. Template by Ipietoon Cute Blog Design