luni, 10 septembrie 2012

Frigarui de legume la gratar


Intr-o perioada in care fast-food-ul a devenit cea mai ieftina optiune, iar mancarea sanatoasa un lux, e greu sa faci alegerile corecte. Dar nu imposibil!Iata de ce va recomand o salata asortata ,usor crocanta si foarte sanatoasa. 
300 g dovlecei 
250 g ardei gras 
250 g rosii
200 g ciuperci curatate
 2 cepe 
O vanata sau ce legume mai doriti  
Un sfert de ceasca de otet din vin rosu
 1/2 de lg ulei de masline (FARA ULEI IN CROAZIERA)
 Condimente dupa gust: patrunjel, oregano, busuioc, usturoi granulatSare, piper

Pasi pentru executare:
Taie felii dovleceii, vanata si palarioarele de la ciuperci, iar restul legumelor taie-le cubulete. Pune toate legumele pe bete de frigaruie. Separat, amesteca intr-un bol otetul, uleiul si condimentele, apoi toarna aceasta compozitie peste frigaruile formate. Pune legumele astfel pregatite pe gratar timp de 6 minute, pana se rumenesc.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

GOLDY in bucatarie. Template by Ipietoon Cute Blog Design