O portie
190 calorii
Ingrediente:
o felie de dovleac de 300 gr
un cartof 30 gr
un fir de ceapa verde
2 catei de usturoi
o lingura de iaurt cu 0,1% grasime
5 gr fulgi de migdale
5 gr seminte de dovleac
o lingurita de coriandru
o lingura ulei de masline
un praf de sare.
Se spala dovleacul bine si se curata de coaja.Se taie cubulete mici si se pune intr-o tava la copt in cuptorul prencins la 200 gr.Se lasa 10 min sa se coaca.Separat se caleste in lingura de ulei ceapa verde ,usturoiul se adauga apoi dovleacul copt si cartoful taiat cat mai marunt.Se calesc impreuna 5 min.Se adauga apa cat sa acopere toata compozitia cu 2 degete deasupra.Se fierbe la foc mediu cca 15 min sau pana scade apa aproape de compozitie.Se da de pe foc,se lasa 5 min sa se racoreasca si se paseaza cu blenderul pana devine pasta.Se asezoneaza cu sare si se serveste cu coriandru,iaurt si seminte.
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu