vineri, 7 septembrie 2012

Piept de pui (sau curcan) cu dovlecel si rosii *


*apt pentru zile PL (croaziera, consolidare, mentinere) 

 Am in minte o lista lunga de preparate de toamna – ca, deh, am intrat deja in toamna,dar am sa ma opresc la un preparat pe baza de piept de pasare si legume.Si anume dovlecei si rosii.


dovlecel
felii de piept de pui
rosii
1-2 oua
sare, piper, ierburi aromate dupa gust


Pasi pentru executare: 

Dovlecelul si rosiile se curata de coaja si se taie in felii foarte subtiri.
Intr-un recipient se aseaza ingredientele astfel
-un strat de dovlecel, se adauga sare, piper, patrunjel
-un strat de felii de piept de pui (curcan)
-un strat de rosii, se adauga sare, piper, patrunjel.
Se repeta inca o data in aceeasi ordine.
La final se adauga ouale batute si un nou strat de rosii taiate felii subtiri sau felii de sunca.
Se da la cuptorul cu microunde timp de 10 minute la putere maxima.
Sper sa va fie pe plac ptr o cina usoara si gustoasa.

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

GOLDY in bucatarie. Template by Ipietoon Cute Blog Design