vineri, 7 septembrie 2012

Budinca de branza de vaci *


*apta pentru orice faza



Cina face parte din cele 3 mese principale ale zilei. Pe langa faptul ca trebuie sa fie nutritiva si sanatoasa, ea trebuie sa mai respecte o regula d.p.m.d.vedere:sa se prepare rapid.Pentru ca cina trebuie sa fie o masa usoara, optati pentru preparate foarte simple si din alimente proaspete, care necesita minim de gatire sau procesare.
Daca nu ai idee cam ce sa gatesti pentru cina  sau nu ai deloc timp, foloseste-ti imaginatia si improvizeaza. Vezi ce ai prin frigider si cauta solutii practice: eu de exemplu m-am gandit sa fac o budinca de branza de vaci.Se face foarte repede si nu necesita mult timp,ceea ce e pe placul meu .
Ai nevoie de urmatoarele ingrediente:



urda, requesón,

 requeijao, fromage blanc,

 cottage cheese, 

(orice produs tip branza facut din zer de lapte, sub 2% grasime  )


 200 g branza din categoria celor de mai sus
1 ou
indulcitor dupa gust
un praf de sare
coaja de lamaie rasa 
+/- cateva picaturi de esenta de vanilie


Cantitatile nu-s batute-n cuie, se pot ajusta in functie de necesitati sau de gust (+/- ou).
Pasi pentru executare: 

Se amesteca bine toate ingredientele
Se introduce in cuptorul cu microunde pana se leaga (cca 7 minute la
1000 W -timpul se ajusteaza in functie de puterea cuptorului)
Deci dupa cum va spuneam ....se face foarte repede.
Sa aveti o seara minunata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

GOLDY in bucatarie. Template by Ipietoon Cute Blog Design