duminică, 21 octombrie 2012

Budinca de dovlecei cu piept de pui


O reteta de regim rapida si savuroasa ,usoara si ideala pentru cina.Aveti nevoie de:
 3 oua
2 dovlecei
o cana lapte 0,1% grasime
o lingura de amidon GUSTIN
2 linguri de branza cremoasa 0,1% grasime
condimente
sare


Se curata  dovleceii de coaja si seminte, se spala, se taie cubulete si se fierb intr-un litru de apa cu putina sare. 
Separat se pune laptele la fiert cu o lingura de amidon si se lasa sa fiarba pana se ingroasa ca smantana. 
Albusurile celor 3 oua se bat  spuma, se amesteca cu galbenusunle, apoi se adauga sosul alb. 
Intr-o cratita sau tava pui cubulete sau rondele de dovlecei, torni sosul alb si branza  si adaugi optional sare.Optional deasupra puteti pune felii de rosii ,doar cine doreste.
Se presara patrunjelul tocat marunt  si se da budinca la cuptorul incalzit in prealabil, pentru 30 de minute.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

GOLDY in bucatarie. Template by Ipietoon Cute Blog Design