duminică, 21 octombrie 2012

Piept de pui umplut cu branza


Va propun o idee de cina satioasa si pentru regim .Se face rapid si e foarte gustos.Pentru painea din imagini aveti reteta AICI


Aveti nevoie de:

un piept de pui degresat
100 gr branza mai tare 0,1% grasime
 2 linguri de branza degresata 0,1%
o ceasca de lapte 0,1%
un varf de cutit de indulcitor praf
condimente
o lingurita de amidon


 Carnea se spala, se sterge cu un prosop si i se face o deschizatura, in mijloc, cu un cutit ascutit .Se sareaza si pipereaza.Branza se amesteca cu condimente si marar  si se umplu buzunarele de la pieptul de pui  ,apoi  se frige in tigaie fara ulei pana prinde un aspect placut.
 Apoi se tranfera pe o hartie de copt si se mai dau un pic la cuptor ,pana se patrunde carnea bine.(depinde de cuptorul fiecaruia)Eu am mai lasat 10 min la cuptor.

Pentru sosul de branza: se pun 2 lg branza degresata cu o ceasca de lapte la foc.Cand sa topit se pune un varf de cutit de indulcitor praf ,condimente de care vrei si o lgt de amidon.Cand incepe sa fiarba si se ingroasa putin sosul se ia de pe foc si se da la racit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

GOLDY in bucatarie. Template by Ipietoon Cute Blog Design