marți, 2 octombrie 2012

Rulouri de sunca umplute cu ficatei de pui/curcan


Pentru o cina rapida si destul de echilibrata va recomand acest preparat..
Ingrediente: 

6 felii de sunca de pui
6 ficatei
2cesti mici de apa
3 lg vin rosu
o lg bulion(fara zahar)
condimente (eu am pus:un praf de ghimbir,chili,tarhon si rosmarin)sare,piper
Pasi pentru executare: 
Se spala ficateii si asa intregi se pun la fiert cu o ceasca de apa(nu adaugati sare ca se intaresc ficateii).Cand a scazut zeama aproape de tot scoteti-i deoparte sa se raceasca.Se ruleaza cate un ficatel strans in cate o felie de sunca si se prinde cu 2 scobitori pe oblic .Se pune cealalta ceasca de apa ,vinul si condimentele peste zeama ramasa si se da un clocot .Se aseaza rulourile intr-un vas de yena si se toarna zeama peste. si se lasa 10min pe o parte ,se ung cu galbenus de ou,si se mai lasa10 min pe cealalta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

GOLDY in bucatarie. Template by Ipietoon Cute Blog Design