Pentru o cina rapida si destul de echilibrata va recomand acest preparat..
Ingrediente:
6 felii de sunca de pui
6 ficatei
2cesti mici de apa
3 lg vin rosu
o lg bulion(fara zahar)
condimente (eu am pus:un praf de ghimbir,chili,tarhon si rosmarin)sare,piper
Pasi pentru executare:
Se spala ficateii si asa intregi se pun la fiert cu o ceasca de apa(nu
adaugati sare ca se intaresc ficateii).Cand a scazut zeama aproape de
tot scoteti-i deoparte sa se raceasca.Se ruleaza cate un ficatel strans
in cate o felie de sunca si se prinde cu 2 scobitori pe oblic .Se pune
cealalta ceasca de apa ,vinul si condimentele peste zeama ramasa si se
da un clocot .Se aseaza rulourile intr-un vas de yena si se toarna
zeama peste. si se lasa 10min pe o parte ,se ung cu galbenus de ou,si
se mai lasa10 min pe cealalta.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu