Pentru un aperitiv rapid si aspectuos si care de asemenea nu va ingrasa ,aceste ciupercute si buburuze sunt excelente.Aveti nevoie de:
6 oua fierte tari
4 rosii mai mici
salata verde.
salata de vinete (deja facuta fara ulei)
crema de branza(galbenus fiert frecat cu branza de vaci 0,1 % grasime si sare)
Pasi pentru executare:
Salata verde se spala si se pune pe un platou. Ouale fierte se curata si
se taie putin din ele la baza astfel incat sa poata sa stea drepte peste
salata. Rosiile se taie in jumatati si se formeaza cu ele ”palariile
ciupercutelor”. Optional, se pot orna cu branza de vaci.Se scoate galbenusul si se umple cu ce doriti.Jumatati de ou se umplu cu crema de branza si galbenus ,jumatatile celelalte se pot umple cu salata de vinete .Rosiile se scobesc pe sfert si se umplu cu ce doriti dvs iar capacelele se taie pe 3/4 din lungime pentru a forma aripioarele gargaritelor.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu