duminică, 10 februarie 2013

Ciorba de pui.

Stiu ca este seara dar imi era o pofta de o ciorba acra ---ca la tara- vorba aia.Asa ca  am si trecut la treaba .Daca doriti sa o pregatiti si voi aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

cateva bucati carne de pui
 4 morcovi
1 patrunjel
 o  ceapa
un ardei gras
o buc de patrunjel radacina
o bucata de pastarnac
 o bucata de telina
 2 cartofi, 
sare, piper sau delikat
500 gr bors de putina
 leustran.


  Se curata si spala bucatile de pui si se pun la fiert intr-o oala cu apa. Se spumeaza din cand in cand. Intre timp se curata legumele, se taie dupa preferinta si se calesc in putin ulei.

 Cand carnea este fiarta pe jumatate, se adauga legumele, se sareaza dupa gust si se lasa la fiert sub capac la foc mic. In ultimele 15 min  se adauga cartofii taiati cuburi, se fierbe in continuare pana sunt si acestia fierti.  Se adauga spre finalsi borsul care a fost dat in clocot separat si verdeata tocata. Se mai da in clocot un minut doua si se opreste focul.
Ciorba se serveste cu smantana si ardei iute.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

GOLDY in bucatarie. Template by Ipietoon Cute Blog Design