E cea mai buna combinatie de paste cu sos pe care am mancat-o ...ever.Si o sa vedeti de ce.....din cauza ghimbirului.E usor picanta,usor dulceaga ...ce sa mai ,ee...perfecta.
Ingrediente:
o mana de fidea
o mana de ciuperci proaspete
3 catei de usturoi
o ceapa verde
un cm de ghimbir pro
o lingura de bulion
un praf de sare
un praf de boia iute
un praf de piper alb
un praf de fulgi chily
o lingurita de ulei de masline
o lingurita de unt
o ceasca si jumate de apa
Se toata usturoiul ceapa si ciupercile cat mai marunt ,ghimbirul se da pe razatoarea fina si se pun la calit intr-o tigaie antiaderenta si se calesc 2-3 minute.Se adauga lingura de bulion,o jumatate de cescuta de apa(nu prea multa) si restul condimentelor si se amesteca,se mai lasa pe foc 1 minut pana se formeaza un sos legat.Se scoate pe o farfurie.Tot intr-o tigaie antiaderenta se pune lingurita de unt se adauga fideaua si se caleste un pic pana devin unele firicele mai aurii apoi se adauga o ceasca de apa cat sa le acopere.Se lasa la fiert amestecand mereu pana scade apa si fideaua este facuta.Se scot pe o farfurie si se adauga sosul de ghimbir peste ele .Se servesc fierbinti.Absolut delicios!!!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu