joi, 12 noiembrie 2015

Piept de pui cu legume.

Se face foarte rapid si e foarte gustos.Aveti nevoie de:

 Un piept de pui dezosat
2 rosii
2 ciuperci proaspete
O bucata mica de cascaval
Sare
Piper
Patrunjel
2-3 catei de Usturoi
Ulei

Pieptul de pui se spala ,se tamponeaza cu un sevet de hartie si se cresteaza de-a latul la distanta de 1 cm.Rosia,ciupercile ,cascavalul si usturoiul se taie feliute subtiri.Se impaneaza puiul cu toate ingredientele. In fiecare buzunar se pune usturoi,cascaval,ciuperci,rosii.Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se stropesc cu ulei,se adauga un praf de sare si piper.. Se pun in cuptorul incins in prealabil la o temperatuea de 200 grade ,pentru cca 15-20 minute,sau pana se rumeneste in functie de cuptor.Cand sunt gata se scot pe un platou ,se presara dascaval ras si patrunjel si se servesc cu ce garnitura doriti si salata.Eu am ales piure.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

GOLDY in bucatarie. Template by Ipietoon Cute Blog Design