marți, 1 noiembrie 2016

Cartofi pai cu chiftele de curcan.


 O portie
247 de calorii

Ingrediente:

un cartof de aproximativ 125 grame
spray cu ulei
150 grame de carne tocata de curcan
o lingurita de branza quark
2 fire de ceapa verde
Preincalziti cuptorul la 200 de grade.Curatati cartoful de coaja ,taiati-l pai mai subtirele si puneti la fiert pentru 5 minute.Apoi stropitii cu ulei si bagati la cuptor ptr cca 15 min sau pana sunt facuti (depinde de cuptor).Restul de ingrediente  le amestecati si formati 2 chiftele pe care le bagati in acceasi tava alaturi de cartofi ori separat.Coaceti chiftelele ptr cca 15 min pe o parte si 15 pe cealalta.Serviti cu 2 castraveti murati.

PS: Eu am servit cu salata de vara ,dar daca o faceti sariti din numarul de calorii.

Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

GOLDY in bucatarie. Template by Ipietoon Cute Blog Design