sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Piept de pui cu cus-cus.

2 portii
500 calorii/250 calorii per portie

Ingrediente:

2 bucati de piept de pui 125 grame bucata
un ardei gras galben
un ardei gras rosu
1 catel de usturoi
40 grame de cuscus
o lingurita de otet balsamic crema
o mana de baby salata verde

Se pun bucatile pe piept de pui si ardeii taiati fasii intr-o tigaie grill si se gatesc.Intre timp puneti cus-cusul intr-o craticioara ,adaugati apa sa acopere cu 3 degete cus-cusul,adaugati usturoiul pisat si un praf de sare si dati in clocot.Cand clocoteste se opreste focul si se lasa pana se absoarbe tot lichidul.Se serveste alaturi de pieptul de pui ,ardeii copti si salata verde.Stropiti cu otetul crema.
Pofta buna!

2 comentarii:

 

GOLDY in bucatarie. Template by Ipietoon Cute Blog Design