Ciupercile impreuna cu dovleceii, merg bine langa un somon mai bine patruns.O alta garnitura dietetica si plina de calciu si vitamina C este o portie de spanac sotat usor cu usturoi si iaurt 0,1%.
Ingrediente
o bucata potrivita de somon proaspat
3-4 ciuperci
un dovlecel mic
Sos de iaurt
- iaurt 0,1% grasime,
- sare
- 2 castraveti,
- 2 catei de usturoi,
- 1 mana de marar.
Puneti bucata de somon intr-o tigaie antiaderenta si gatiti-l 2-3 min pe fiecare parte la foc mediu.Ciupercile si dovleceii presarati cu sare ii puteti pune in tava la cuptorul preincalzit la 180 ,pentru cca 20-25 min sau pe grillul incins pentru 3-4 minute.
Se servesc impreuna cu sosul de usturoi.
Cred ca a iesit o nebunie, salivez! Sper sa incerc si eu aceasta reteta cat de curand.
RăspundețiȘtergereAsa este!Te astept cu impresii ;)
Ștergere