duminică, 23 aprilie 2017

Somon cu legume si sos.


Ciupercile  impreuna cu dovleceii,  merg bine langa un somon mai bine patruns.O alta garnitura dietetica si plina de calciu si vitamina C este o portie de spanac sotat usor cu usturoi si iaurt 0,1%.


Ingrediente

o bucata potrivita de somon proaspat
3-4 ciuperci 
un dovlecel mic

 Sos de iaurt 
  •   iaurt 0,1% grasime, 
  • sare
  • 2 castraveti, 
  • 2 catei de usturoi, 
  • 1 mana de marar. 
Se zdrobesc cateii de usturoi in mojar, cu sare. Se adauga castravetii tocati si mararul si se amesteca bine.Se da deoparte sa se intrepatrunda aromele.

Puneti bucata de somon intr-o tigaie antiaderenta si gatiti-l 2-3 min pe fiecare parte la foc mediu.Ciupercile si dovleceii presarati cu sare ii puteti pune in tava la cuptorul preincalzit  la 180 ,pentru cca 20-25 min sau pe grillul incins pentru 3-4 minute.

Se servesc impreuna cu sosul de usturoi.

2 comentarii:

 

GOLDY in bucatarie. Template by Ipietoon Cute Blog Design