Pentru aceasta friptura aveti nevoie de :
2 bucati de muschi de vita
2-3 ciuperci
2 maini bune de spanac proaspat
sare
piper
Pentru ca friptura sa iasa buna si sa nu devina cauciucata ,cel mai bine este sa o "prajiti" intr-o tigaie antiaderenta fara nici un pic de ulei ,cate un minut pe fiecare parte pana este gata. Cand sunt gata le scoate-ti si puneti ciupercile taiate felii peste care puneti sare si piper si le gatiti 1 minut pe fiecare parte la foc mediu spre tare.Dupa ce sau facut si ciupercile ,le scoateti ,stinget focul si adaugati 3-4 linguri de apa ,adaugati spanacul si acoperiti tigaia cu un capac pentru un minut doua.Eu am servit totul cu 3 castraveti murati.
Nu
puneti nimic in tigaie, asezati muschiul direct pe teflon, la foc mediu
spre mare: „secretul este sa fie intors de foarte multe ori ca sa nu se
prajeasca foarte tare si sa nu inceapa sa devina mai rigid” - See more
at:
http://www.kanald.ro/reteta-cu-muschi-de-vita-cu-o-garnitura-deosebita-merita-pregatita-la-o-cina-de-vara_42269.html#sthash.u3AkJf7m.dpuf
Nu
puneti nimic in tigaie, asezati muschiul direct pe teflon, la foc mediu
spre mare: „secretul este sa fie intors de foarte multe ori ca sa nu se
prajeasca foarte tare si sa nu inceapa sa devina mai rigid” - See more
at:
http://www.kanald.ro/reteta-cu-muschi-de-vita-cu-o-garnitura-deosebita-merita-pregatita-la-o-cina-de-vara_42269.html#sthash.u3AkJf7m.dpuf
Nu
puneti nimic in tigaie, asezati muschiul direct pe teflon, la foc mediu
spre mare: „secretul este sa fie intors de foarte multe ori ca sa nu se
prajeasca foarte tare si sa nu inceapa sa devina mai rigid” - See more
at:
http://www.kanald.ro/reteta-cu-muschi-de-vita-cu-o-garnitura-deosebita-merita-pregatita-la-o-cina-de-vara_42269.html#sthash.u3AkJf7m.dpuf
Nu
puneti nimic in tigaie, asezati muschiul direct pe teflon, la foc mediu
spre mare: „secretul este sa fie intors de foarte multe ori ca sa nu se
prajeasca foarte tare si sa nu inceapa sa devina mai rigid” - See more
at:
http://www.kanald.ro/reteta-cu-muschi-de-vita-cu-o-garnitura-deosebita-merita-pregatita-la-o-cina-de-vara_42269.html#sthash.u3AkJf7m.dp
Nu
puneti nimic in tigaie, asezati muschiul direct pe teflon, la foc mediu
spre mare: „secretul este sa fie intors de foarte multe ori ca sa nu se
prajeasca foarte tare si sa nu inceapa sa devina mai rigid” - See more
at:
http://www.kanald.ro/reteta-cu-muschi-de-vita-cu-o-garnitura-deosebita-merita-pregatita-la-o-cina-de-vara_42269.html#sthash.u3AkJf7m.dpuf
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu