vineri, 12 mai 2017

Milkshake cu capsuni.

Milkshake-urile sunt bauturi sanatoase, preparate de regula din lapte si fructe, si sunt absolut delicioase. Cele mai obisnuite arome de milkshake-uri sunt de capsuni, vanilie si ciocolata. Chiar daca suntem obisnuiti sa consumam milkshake-uri doar cand iesim in oras, nu trebuie sa uitam ca le putem prepara chiar la noi acasa! Vei avea nevoie de un blender, lapte, gheata si fructe, la alegere. Copiilor le plac la nebunie si sunt o sursa excelenta de calciu si o modalitate ingenioasa ca sa reusesti sa bei mai mult lapte, chiar daca nu te innebunesti dupa gustul sau. 


Ingrediente
 
o mână plină de căpşuni proaspete (sau congelate) 
1 linguriţă de miere/zahăr brun sau îndulcitorul preferat 
½ linguriţă de extract de vanilie
1 cană (250 ml) de lapte rece
 gheaţă (optional)
 
Mod de preparare

Toate cele de mai sus (mai puţin gheaţa) se pun în blender şi se pasează 
Se lasă la rece 15-20 de minute să se combine aromele.Se adaugă 2-3 cuburi de gheaţă după cât de rece doriţi să fie.Se serveste cu paiul.

2 comentarii:

  1. Am fost ieri in piata si am luat niste capsuni extrem de parfumate. Cred ca o sa iasa o nebunie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde foarte mult de calitatea capsunilor.Baietelul meu nu pune gura pe capsunile din comert,pe cand pe cele din gradina le devoreaza....sa fie oare de vina si faptul ca a participat la cresterea lor si le-a udat cu drag?!Eu am incercat aceasta reteta si cu capsuni din comert dar si cu cele din gradina proprie.Cred ca nu mai e nevoie sa zic care milkshake a fost mai delicios!Sa ai pofta!

      Ștergere

 

GOLDY in bucatarie. Template by Ipietoon Cute Blog Design