sâmbătă, 13 octombrie 2012

Cabanosi in foitaj.


Un preparat delicios care merge de minune pe frigul asta(si fiind si sambata) stand cuibarita la caldura ,vizionand un film.

Ingrediente:
- foietaj (din comert, inghetat)- aveti grija sa nu luati foi de placinte!
- cabanos
- ou   Lasati foietajul la dezghetat (ori de seara pana dimineata in frigider, ori 2-3 ore afara) .Apoi il  desfaceti si il intindeti un pic cu sucitorul,pentru a fi mai subtire, altfel creste foarte mult si produsul numai este estetic 
Asa, cu foietajul intins, se fac fasii late de 2 cm . Se ia cate o fasie si se ruleaza pe cabanos, astfel incat marginile sa se suprapuna si ca sa se lipeasca marginile.Se aseaza in tava cu hartie de copt ,se ung cu ou batut (cu o pensula) si se dau la cuptorul preincalzit la 180 de grade.Se lasa cam 15-20 min.depinde de cuptor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

GOLDY in bucatarie. Template by Ipietoon Cute Blog Design