Va propun o varianta de cina foarte rapida si satioasa in acelasi timp.Drept dovada la mine ...nu am mai apucat sa fac poza cu chiftelele prajite.Au disparut pe masura ce se faceau.Daca vreti o varianta care sa nu va ingrase nu adaugati faina si painea si in loc sa le prajiti in ulei ,puneti-le intr-o tava pe o hartie de copt si dati-le la cuptor .Sunt si mai sanatoase.
Ingrediente:
500g
carne tocata de porc,
1 ceapa medie, (eu am folosit ceapa verde)
1 felie de paine
1 ou,
patrunjel,
marar,
doi
catei de usturoi,
sare, piper,
o lingura cu varf de faina,
ulei
Se inmoaie felia de paine in putin lapte si se stoarce.Se toaca verdeata marunt.Se amesteca toate ingredientele ,se condimenteaza si se formeaza bilute potrivite ca marime ,care se prajesc in ulei.Se scot pe un servet de hartie si se lasa la scurs.
Simplu ,rapid,gustos.
Se servesc cu ce garnitura doriti.(piure de cartofi ,spaghete cu sos,cartofi prajiti,simple..etc)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu