luni, 8 octombrie 2012

Pulpe de pui la gratar cu cartofi prajiti.


Tot gandindu-ma cu nostalgie la vara si la gratarele ce le incingeam ori de cate ori aveam ocazia,mi-a venit pofta azi sa ma delectez cu niste pulpe la gratar si cartofi prajiti ca si garnitura.Zis si facut.Am luat niste pulpe si cativa cartofi si m-am apucat de treaba .Ingrediente:

2 pulpe
6 cartofi potriviti ca marime 
condimente
ulei

Se spala pulpele , se usuca apoi se condimenteaza cu condiment pentru pui(sau cu ce va place)Se dau la rece o jumatate de ora sa se "marineze".La rece aromele se intrepatrund mai bine. Se incinge gratarul, se pun pulpele pe el si se frig pe ambele parti. Se curata cartofii de coaja, se spala, se taie in felii subtiri, se usuca si apoi se pun intr-o cratita cu ulei incins si se lasa sa se prajeasca. Cand sunt rumeniti se scot cu o paleta , se lasa sa se scurga  de ulei.Se pune  o pulpa pe o farfurie si alaturi o mana de cartofi prajiti.

Simplu si foarte delicios.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

GOLDY in bucatarie. Template by Ipietoon Cute Blog Design