Tot gandindu-ma cu nostalgie la vara si la gratarele ce le incingeam ori de cate ori aveam ocazia,mi-a venit pofta azi sa ma delectez cu niste pulpe la gratar si cartofi prajiti ca si garnitura.Zis si facut.Am luat niste pulpe si cativa cartofi si m-am apucat de treaba .Ingrediente:
2 pulpe
6 cartofi potriviti ca marime
condimente
ulei
Se spala pulpele , se usuca apoi se condimenteaza cu condiment pentru pui(sau cu ce va place)Se dau la rece o jumatate de ora sa se "marineze".La rece aromele se intrepatrund mai bine.
Se incinge gratarul, se pun pulpele pe el si se frig pe ambele parti. Se curata cartofii
de coaja, se spala, se taie in felii subtiri, se usuca si apoi se pun intr-o cratita cu ulei incins si se lasa sa se
prajeasca. Cand sunt rumeniti se scot cu o paleta , se lasa sa se
scurga de ulei.Se pune o pulpa pe o farfurie si alaturi o mana de cartofi prajiti.
Simplu si foarte delicios.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu