vineri, 21 decembrie 2012

Tort cu fructe.


Am fost rugata sa fac un tort colegei mele si cum nu aveam timp suficient sa ma bag la un tort "de casa" am facut unul cu produse din comert.Aveti nevoie de:

800 gr piscoturi de sampanie
1 kg frisca lichida
2 plicuri crema de tort de vanilie
2 plicuri crema de tort de fructe de padure
 1 l lapte dulce
2 borcanede  800 gr compot de piersici
o sticla de esenta de rom
3 plicuri intaritor de frisca
fructe de decor


Intr-un castron goliti cele 2 borcane de compot si adaugati sticluta de rom .Separat preparati cremele de tort(dupa instructiunile de pe plic) in doua vase diferite.Inmuiati piscoturile in zeama de compot si asezatile unul langa altul pentru a da forma tortului.Deasupra puneti crema de vanilie ,peste care adaugati piersici taiate cubulete.Apoi puneti iar un strat de piscoturi inmuiate in compot si crema de fructe de padure .Adaugati si piersici taiate cubulete.Mai puneti un strat de pisoturi si acoperiti totul cu frisca batuta,amestecata cu intaritorul de frisca.Decorati dupa plac cu bucati de fructe.
E un tort care se face relativ repede e foarte gustos si nu e deloc gretos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

GOLDY in bucatarie. Template by Ipietoon Cute Blog Design