luni, 16 iunie 2014

Briose dukan cu bezea.

Cum mereu sunt plictisita de monotonia in mancarea de dieta, am cautat sa consum taratele zilnice sub alta forma.Si au iesit aceste briose care se fac foarte repede si satisfac pofta de dulce.Iar daca le consumati si alaturi de un pahar de lapte cu 0,1% grasime e o gustare perfecta seara cand stai la un film si vrei sa rontai ceva.

Ptr blat:
2 lg tarate de ovaz
2 oua 
o lg de branza proaspata 0,1% grasime
un varf de cutit praf de copt
o lingurita cacao degresata(merge si fara)
esenta de vanilie si rom
indulcitor dupa gust.
 un praf de sare   
Pentru bezele:

3 albusuri
3 lingurite de indulcitor praf sau dupa gust


Separat se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare.Se macina taratele fin si  se amesteca cu restul ingredientelor foarte usor sa nu se lase spuma.Intro tava de briose se pun hartiutele si se toarna compozitia 1/3.Separat bate-ti spuma foarte tare 3 albusuri impreuna cu 3 lingurite de indulcitor praf(ca pentru bezele).Cand albusul e foarte tare si lucios ,se pune intr=o punga pe care a-ti taiat-o un pic la un colt si ornati briosele.Se baga in cuptorul preincalzit la 220 de grade pentru 10-25 min(in functie de cuptor)Se face testul cu scobitoarea .Se lasa la racit bine


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

GOLDY in bucatarie. Template by Ipietoon Cute Blog Design