vineri, 4 iulie 2014

Tort cu crema de branza si fructe.


Mi-a venit azi o pofta asa de tare de ceva dulce ca simteam ca mor.
Si ca sa nu ma bag in dulciuri interzise m-am gandit sa combin taratele zilnice si fructele intr-un desert delicios.Chiar mai bun decat cele interzise pot spune.
Asadar aveti nevoie de urmatoarele:

3 oua
2 linguri de tarate de ovaz
1 lingura de amidon
1/2  lingurita de praf de copt
esenta de rom
o lingura cacao
indulcitor dupa gust


ptr crema:
 500 gr branza degresata 5 %
esenta de vanilie
indulcitor dupa gust
o piersica bine coapta
5 cirese
fulgi de migdale (sunt interzise dar cine vrea poate pune)


Se amesteca ingredientele uscate la care se adauga si cele lichide la sfarsit.Se omogenizeaza bine .Separat se bat albusurile spuma tare si se pune peste compozitia de dinainte.Se amesteca usor sa nu se lase spuma .Se toarna compozitia intr-o tava de ce forma vreti voi si se da la cuptor pentru 15 min la o temperatura de 180-200 grade.Cand este copt blatul se lasa sa se raceasca cu usa intredeschisa foarte putin ca sa nu se lase.Se taie in doua si se umple cu crema de branza amestecata in prealabil cu indulcitorul si vanilia.Se imbraca tot tortul cu crema si se orneaza cu fructe si fulgi de migdale.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

GOLDY in bucatarie. Template by Ipietoon Cute Blog Design