miercuri, 4 iunie 2014

Prajitura cu branza si ciocolata



Prajitura cu branza si ciocolata sau cheesecake cu ciocolata, este o prajitura fina ce satisface si cele mai pretentioase gusturi.Unde mai pui ca nici nu ingrasa.


Ptr blat:
2oua,
2linguri tarate de ovaz,
indulcitor dupa gust,
2 linguri branza 0,1% grasime,
o lingura amidon,
un praf de sare,
o lgt de praf de copt. 

Ptr umplutura:
400 gr branza 0,1%(eu am folosit o branza vrac,,e un pic mai tare,se gaseste in kaufland)
indulcitor dupa gust,
esenta de vanilie,
4 oua,
150 ml lapte 0,1% grasime,
o lingura cacao 11% grasime,
esenta de rom.

 Ptr blat: se bat spuma tare albusurile cu un praf de sare.Separat se amesteca celelalte ingrediente si la urma se adauga albusurile.Se amesteca usor pana la omogenizare.
Amestecul o sa fie un pic mai lichid sar nu e problema.Se toarna intr-o tava mai ingusta si inalta tapetata cu hartie de copt.Se da la cuptorul preincalzit la 180 grade ptr 7 min.
Intre timp mixati ouale intregi ptr umplutura ,impreuna cu indulcitorul pana se ingroasa amestecul cca 10 min.Se mixeaza si branza cu laptele si vanilia.
Se amesteca compozitiile ,se pastreaza cam un sfert si restul se toarna peste blatul din tava.In compozitia ramasa puneti romul,lg de cacao si indulcitor si amestecati bine.Faceti modele peste compozitia alba din tava.
Se coace pana iese scobitoarea uscata.Se lasa la racit in cuptor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

GOLDY in bucatarie. Template by Ipietoon Cute Blog Design