duminică, 4 ianuarie 2015

Piept de pui cu legume.

 Aceasta reteta este pentru ziua de proteina.Si se consuma o portie la pranz si 1/2 portie la cina .



 Ingrediente:

- 2 buc piept de pui
- 2 ardei verzi grasi
- 1 ardei gras rosu
- ciuperci
- ulei masline
-o ceapa 
-2 catei de usturoi
- condimente: maghiran,oregano,busuioc,chilli.
- 2 linguri bulion
-un morcov


Pieptul se fierbe inainte, se taie suvite si se pune intr-o  tigaie de teflon sau gril .







peste care se

adauga legumele taiate suvite si ele si se presara maghiranul, busuiocul si oregano. 
Se stropesc cu ulei de masline si se amesteca bine ca sa nu se prinda.



(Eu am calit legumele pe rand fara ulei)




Cand e aproape gata,

se bune bulionul peste care s-a pus apa si chilli, sarea si celelalte condimente si se mai
lasa la fiert cam 20 minute. Se poae adauga si usturoi pisat.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

GOLDY in bucatarie. Template by Ipietoon Cute Blog Design