sâmbătă, 11 aprilie 2015

Pasca fara aluat.


Daca tot a circulat pe net acum in apropierea Pastelui aceasta pasca fara aluat ,am zis ca e musai sa o fac si eu .Este pur si simplu fenomenala.Este usor de facut ,gustoasa si pe placul tuturor,va asigur.

Asadar aveti nevoie de:

700 gr branza proaspata foarte bine scursa
6 oua
400 gr smantana 12 %
200 gr unt
200 gr zahar
4 linguri faina alba
4 linguri de gris
esenta de vanilie
200 grame de stafide



Se freaca ouale cu zaharul spuma,se adaga apoi branza si se omogenizeaza foarte bine.Apoi se pune untul care trebuie sa fie foarte moale ,la temperatura camerei si se amesteca bine.Se adauga pe rand cele 4 linguri de faina ,se amesteca bine iarasi ,apoi cele 4 linguri de gris si iar se amesteca.La sfarsit se adauga smantana si esenta de vanilie si se incorporeaza foarte bine.Cand totul este perfect amestecat fara cocoloase se adauga si stafidele .Luati o forma rotunda si ungeti-o cu unt sau ulei si tapetati-o cu faina.Rasturnati compozitia in forma si nivelati.

Dati tava la cuptorul in prealabil incins ptr aproximativ 45-50 la foc mic pana se rumeneste frumos deasupra.Pasca trebuie lasata peste noapte sa se raceasca foarte bine.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

GOLDY in bucatarie. Template by Ipietoon Cute Blog Design