joi, 14 aprilie 2016

Suc de sfecla rosie cu ghimbir.




Sucul de sfecla rosie a devenit o vedeta in randul consumatorilor de retete naturiste.Acest elixir face minuni in ceea ce priveste energizarea organismului si protejarea inaintea bolilor.Ghimbirul taie din dulceata sfeclei si amplifica efectele benefice ale acesteia. Este o reteta simpla de facut,usor de consumat  si cu efecte din cele mai puternice.Pentru acest suc, ai nevoie de cateva ingrediente simple, pe care le mixexi in blender sau le treci prin storcator.

500 ml apa plata
3 morcovi
2 sfecle rosii
o bucata de 3 cm de ghimbir si groasa cat un deget mare
2 lamai
un mar
optional o lingura de miere naturala.


Se storc toate legumele si marul la storcator si sucul rezultat se amesteca cu 500 ml apa si zeama de la cele 2 lamai.Se inchide intr-un recipient de sticla si se consuma cat mai repede posibil.

Cine nu are storcator poate toca cat mai marunt toate ingredientele in afara de lamaie .Se pun toate intr-un bol incapator si cu pereti mai inalti ,se adauga 500 ml apa plata si se blenduesc pana devin o pasta.Se adauga zeama de lamaie si mierea de albine si se amesteca energic. 



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

GOLDY in bucatarie. Template by Ipietoon Cute Blog Design