vineri, 17 iunie 2016

Fructe de mare la tigaie.



O reţetă simplă cât ai zice peşte: fructe de mare trase la tigaie. Se prepară rapid, iar rezultatul este excelent.Aveti nevoie de:

amestec de fructe de mare
o rosie
un castravete mic
un ardei gras rosu
un ardei gras verde
un ardei gras galben
2 fire de ceapa verde.
o lingura de ulei de masline
sare
piper
2 catei de usturoi.
o ceasca de vin alb.


Fructele de mare se spala si se usuca cu un prosop de hartie. Se dau într-un clocot cu puţină sare, apoi se pun într-o tigaie încăpătoare în care am punem uleiul de măsline si usturoiul tocat marunt.Se calesc pentru 5 minute apoi adaugam ceasca de vin si le lasam la foc mic pana scade zeama.Separat faceti o salata din legumele enumerate si le stropiti cu zeama de lamaie si un cativa stropi de ulei de masline.Pe un platou asezati fructele de mare si salata si le puteti savura.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

GOLDY in bucatarie. Template by Ipietoon Cute Blog Design