miercuri, 15 iunie 2016

Pulpe la grill cu spanac.

Cine vrea sa manance sanatos si cu minim de efort poate face acest meniu.Este extraordinar de rapid de facut ,are savoare si este sanatos .Aveti nevoie de:

2 pulpe superioare dezosate
spanac
seminte de in,chia si bostan,toate crude.
3 catei de usturoi.
o ceapa
o lingura de ulei de masline

Pulpele spalate si uscate cu un servet de hartie se fac la gratar sau la grill,dupa preferinte.Cat timp se fac pulpele pune-ti o cana de apa cu un praf de sare la fiert si cand fierbe,adaugati spanacul ,opriti focul si lasati-l 5 min sa se opareasca.Separat caliti ceapa si usturoiul tocat marunt in lingura de ulei si cand devin transparente adaugati spanacul scurs bine de apa.Amestecati 2-3 min si gata.Pe farfurie asezati friptura ,spanacul si garnisiti cu seminte.Cu o cafea cu indulcitor si lapte de migdale si o portie de fructe aveti un meniu sanatos.

Pofta mare!

2 comentarii:

  1. Cam tarziu mi s-a facut pofta de spanac, acum cu siguranta nu mai gasesc proaspat :)). Eh, ma voi multumi cu cel congelat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta cam asa e.Dar sa stii ca si spanacul congelat este foarte gustos.

      Ștergere

 

GOLDY in bucatarie. Template by Ipietoon Cute Blog Design