ÎNGHEŢATA DE CASĂ este unul dintre deserturile cu cel
mai scăzut aport caloric. Cu o singură condiţie: îngheţata trebuie să conţină cât mai puţine ingrediente.Inghetata de casa poate deveni desertul preferat al celor mici, mai ales în perioada caniculară.
Ingrediente:
250 gr iaurt cremos
250 gr frisca lichida
50 gr zahar
50 ml lapte
1/2 pastaie de vanilie
fructe dupa preferinte
Se adauga in lapte pastaia de vanilie si zaharul si se fierbe pana se topeste tot zaharul.Se lasa la racit.Frisca se bate si se amesteca cu iaurtul si cu laptele racit.Se adauga bucatele de fructe si se omogenizeaza bine.Se pune in forme si se dau la congelator ptr minim 2 ore.
Ingrediente:
250 gr iaurt cremos
250 gr frisca lichida
50 gr zahar
50 ml lapte
1/2 pastaie de vanilie
fructe dupa preferinte
Se adauga in lapte pastaia de vanilie si zaharul si se fierbe pana se topeste tot zaharul.Se lasa la racit.Frisca se bate si se amesteca cu iaurtul si cu laptele racit.Se adauga bucatele de fructe si se omogenizeaza bine.Se pune in forme si se dau la congelator ptr minim 2 ore.
bernadette@mail.postmanllc.net
RăspundețiȘtergere