Acest tip de omleta este foarte usor de preparat, gustoasa si foarte
usoara. Bineinteles ca se poate servi ca mic dejun, dar se poate consuma
si la pranz. Aici cantitatile sunt variabile, se poate face cat de multa sau cat de putina doriti.Aveti nevoie de:
6 oua
12 felii de branza topita sau svaitzer
3 foi de nori-nori
2 linguri de unt
sare
piper
Se incinge o tigaie dreptunghiulara de dimensiuni 35x20,se pune o lingurita de unt .Se bat 2 oua cu sare si piper si se adauga in tigaie.Cand este aproape gata se da tigaia deoparte si se pune o foaie de nori-nori,peste ea asezam 4 felii de branza ,una langa alta sa acoperim toata omleta.Apoi cu o spatula o rulam pe toata lungimea tavii.O inpingem in partea de sus a tavii ,punem alta lingura de unt si turnam alte 2 oua batute si condimentate.Cand este gata coapta ,repetam operatiunea.Punem foaia de nori-nori si branza.Iarasi rulam omleta si o mutam apoi in partea de sus a tigaii.Se pune si restul de unt si se adauga ultimile 2 oua batute si condimentate.Se adauga si ultima foaie de nori-nori,branza si se ruleaza strans.Se lasa sa se raceasca bine ca sa o puteti taia felii si se serveste cu smantana si ceapa verde.Sau cu ketchup si maioneza ,dupa preferinte.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu