joi, 27 octombrie 2016

Chiftelute de curcan.


4 portii
600 calorii/150 calorii per portie

Ingrediente:

o ceapa
un bat de telina verde
250 grame de carne tocata de curcan
o lingura de chimion
2 linguri de coriandru proaspat tocat
zeama de la o lamaie mica
un ou mic
2 linguri de pesmet
spray cu ulei
un catel de usturoi
400 grame de rosii tocate fara pielita


Curatati ceapa si impreuna cu batul de telina taiat mai mic,le puneti intr-un robot si le pasati pana devin o pasta.Dati jumatate din cantitate deoparte.Intr-un bol amestecati  carnea tocata,chimionul,coriandrul tocat,zeama de lamaie,oul,pasta de ceapa in amestec cu telina si potriviti de sare si piper. Amestecati pana la omogenizare si formati 12 chiftelute.Stropiti o tigaie antiaderenta cu ulei si prajiti chiftelutele pana devin aurii.Apoi le transferati intr-o craticioara mai ingusta si inalta si adaugati restul de pasta de ceapa cu telina in care ati pasat si un catel de usturoi si amestecati bine.Adaugati 3-4 linguri de apa si lasati sa fiarba pana se ingroasa sosul.Serviti fierbinte.



Pofta mare!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

GOLDY in bucatarie. Template by Ipietoon Cute Blog Design