miercuri, 26 octombrie 2016

Oua posate cu spanac si somon afumat.


2 portii.
490 calorii/245 per portie

Ingrediente:

75 gr spanac congelat
4 linguri de smantana slaba in grasimi
2 oua mari
piper proaspat macinat
25 gr somon afumat
jumatate de felie de paine neagra taiate in 2


Decongelati spanacul in cuptorul cu microunde pentru un minut si scurgeti apa apoi.Inpartiti smantana si spanacul in 2 boluri peste care spargeti cate un ou in fiecare bol fara sa amestecati.Asezonati cu piper proaspat.Puneti bolurile intr-o tava umpluta pe jumatate cu apa si dati la cuptorul preincalzit la 180 grade pana se fac ouale dupa cum doriti .Cu galbenus moale sau tare.Cand sunt gata adaugati si feliile de somon afumat si serviti cu painea prajita.

Pofta buna!




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

GOLDY in bucatarie. Template by Ipietoon Cute Blog Design