Si cum au trecut sarbatorile si m-am intors la dieta ,va ofer o portie de pastai verzi cu legume ,care sunt o nebunie,si merg foarte bine dupa atatea mese incarcate de sarbatori.
Ingrediente:
1 lingura de ulei de nuca
1 lingura de ulei de susan
200 grame de pastai verzi
1 dovlecel mic
1/2 ardei gras rosu
1/2 ardei gras galben
1 ceapa
3 rosii
un morcov mic
3-4 catei de usturoi
sare roz de himalaya
piper rosu
pudra de ghimbir un varf de cutit
pudra de chimen un varf de cutit
busuioc proaspat 2-3 frunze
menta proaspata 2 frunze
marar proaspat
Se spala toate legumele,pastaile taiate in doua se pun la fiert in apa cu sare pentru 10-15 minute.Intre timp tocati legumele marunt ,da-ti morcovul pe razatoare,tocati verdeturile.Puneti uleiurile intr-o tigaie antiaderenta ,adaugati ceapa si usturoiul,caliti cateva minute.Adaugati ardeii tocati,dovlecelul si morcovul ras si mai caliti cateva minute. Adaugati si pastaile scurse de apa,asezonati cu sare,piper,chimen,ghimbir,adaugati mararul tocat si busuiocul,apoi adaugati rosiile tocate marunt.Dupa 5 minute adaugati o ceasca mica de apa si lasati sa fiarba pana scade lichidul.Se serveste cu patrunjel verde si pentru un plus de aroma orientala ...menta tocata.
Pofta mare!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu