Cand nu prea ai timp de gatit, un desert la pahar cu fructe, mascarpone si iaurt te scoate din incurcatura. Sau
pur si simplu cand va este pofta de ceva dulce, nu vreti sa stati prea
mult timp in bucatarie, dar aveti nevoie de un mic rasfat, un desert la pahar cu
o delicioasa crema mascarpone va aduce zambetul pe buze. Se poate
improviza mult pe marginea lui, incepand cu ingredientele folosite.Cand aveti musafiri si timpul este prea scurt, cu siguranta ca o crema la pahar este solutia cea mai potrivita.
Ingrediente:
100 grame mascarpone
50 grame iaurt grecesc
2 biscuiti din tarate de cereale
2 linguri cu gem de caise
2 linguri de gem de cirese(sau oricare alt sortiment va place)
o lingura zahar pudra
menta proaspata
Peste branza mascarpone adaugam o lingura cu zahar pudra si amestecam bine. Puteti sa folositi si mixerul, dar bateti maxim 1 minut, doar pana la omogenizare si nu mai mult, pentru ca altfel crema se va taia. Punem iaurtul grecesc si amestecam bine pana la omogenizare.Intr-un pahar asezati un strat de branza ,o lingura de gem de caise,un biscuite sfarmat in bucati ,si repetati.Se orneaza cu gem de cirese si menta proaspata.
Ingrediente:
100 grame mascarpone
50 grame iaurt grecesc
2 biscuiti din tarate de cereale
2 linguri cu gem de caise
2 linguri de gem de cirese(sau oricare alt sortiment va place)
o lingura zahar pudra
menta proaspata
Peste branza mascarpone adaugam o lingura cu zahar pudra si amestecam bine. Puteti sa folositi si mixerul, dar bateti maxim 1 minut, doar pana la omogenizare si nu mai mult, pentru ca altfel crema se va taia. Punem iaurtul grecesc si amestecam bine pana la omogenizare.Intr-un pahar asezati un strat de branza ,o lingura de gem de caise,un biscuite sfarmat in bucati ,si repetati.Se orneaza cu gem de cirese si menta proaspata.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu