Chiflele calde sunt solutia perfecta pentru cei care isi doresc un mic dejun rapid,gustos si satios ,din ingrediente dupa placul fiecaruia.Eu am ales un mic dejun clasic cu sunca,oua,si cascaval pe care l-am imbogatit cu o atingere personala:spanacul!
Ingrediente:
Pentru 2 portii aveti nevoie de:
2 oua
2 chifle proaspete
2 felii de sunca presata
o ceasca de cascaval sau mozzarella
un pic de sare de mare sau roz de himalaya
un praf de piper
o mana de frunze proaspete de spanac
o lingurita de unt
Incinge cuptorul la 200 grade.Intre timp taie partea de sus a chiflelor ca un capac.Scobeste miezul usor fara sa rupi chifla.Unge cu unt moale interiorul si cu o pensula cu unt topit ,exteriorul.Apoi toaca sunca si umple in mod egal chiflele.Apoi sparge cate un ou in fiecare chifla,pune un praf de sare si un praf de piper ,presara spanac tocat si acopera cu cascaval.Inveleste fiecare chifla in staniol si punele in cuptorul incins pentru 15 minute.Desfa apoi staniolul si mai lasale in cuptor 5 minute sa se rumeneasca frumos.
Pofta buna!
Vai Doamne ca bn mai arata..si cred ca te iau acasa la mn..
RăspundețiȘtergereHe,he...sa le incerci neaparat...sunt suuper bune.
RăspundețiȘtergere