duminică, 30 aprilie 2017

Prajitura rapida Dukan.

                           

Ce nu face omu pentru a-si satisface nevoia de dulce!?Ar face orice....asa si eu ,am ales sa fac un desert rapid,gustos si pufos .Aceasta reteta este o combinatie intre un chec la cana si o placinta cu branza.O sa vedeti voi despre ce e vorba cand o sa faceti prajitura.

Ingrediente:

Pentru stratul de cacao:

1 linguri de cacao 6%
2 oua
1 lingura de amidon
2 linguri de tarate de ovaz
2 linguri de lapte0,1%
indulcitor dupa gust cca 3-4 linguri
1 linguri de lapte praf 0%
o lingurita de esenta de rom

Pentru stratul alb:

5 linguri de branza 0,2%
1 linguri lapte praf0%
un ou
4-5 linguri de indulcitor
o lingurita de esenta de vanilie

Separa albusurile de galbenusuri si batele spuma tare cu un praf de sare.Separat freaca indulcitorul cu galbenusurile bine,bine pana devin o crema.Adauga taratele,amidonul,laptele praf laptele ,esenta de rom si cacaua si amesteca bine pana la omogenizare.Adauga albusurile batute spuma si amesteca cu miscari usoare sa nu se lase compozitia.Lasa deoparte cateva minute.Separat freaca bine cu mixerul ,branza,indulcitorul ,oul intreg ,laptele praf si esenta de vanilie pana devine o crema fina.Intr-o tava pune jumatate din compozitia cu cacao ,peste care torni toata compozitia alba si apoi acoperi cu restul de compozitie cu cacao.Aseaza straturile cu o lingura pentru a evita amestecarea lor.Da tava la cuptorul preincalzit ,pentru cca 20-25 min la o temperatura de 180 grade sau la cuptorul cu microunde,daca tava este speciala pentru cuptorul cu microunde,pentru 5-6 minute la o putere de 800w.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

GOLDY in bucatarie. Template by Ipietoon Cute Blog Design