sâmbătă, 29 aprilie 2017

Ciorba de pui



Una dintre preferatele mele cand sunt la dieta si am pofta totusi de o ciorbita buuuna!La ziua de PL ,dupa atatea uscaturi ...e absolut DELICIOASA!

Ingrediente:

4 pulpe de pui fara pielita
un morcov mic
un pastarnac mic
o bucata de telina radacina
un fir de ceapa verde
un ardei gras
3 rosii
un dovlecel mic
o ceapa mica galbena
bors(lichid sau praf) 
leustean proaspat sau uscat.

Se pune apa rece intr-o cratita,se adauga carnea ,legumele tocate cubulete in afara de dovlecel ,pentru ca fierbe foarte repede si se va inmuia prea tare.Se lasa la foc mediu cca 40 min ,apoi adaugam si dovlecelul,potrivim de sare ,lasam sa dea un clocot apoi adaugam borsul dupa gust.Daca este lichid il fierbem separat si apoi il adaugam .Lasam sa fiarba 5 minute si apoi oprim focul.Presaram leustean tocat din abundenta si punem capacul.
Putem servi ciorba dreasa cu galbenus si iaurt sau simpla...dupa preferinte.
Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

GOLDY in bucatarie. Template by Ipietoon Cute Blog Design