sâmbătă, 17 iunie 2017

Apa infuzata cu fructe.

  1. Apa cu capsuni,lime,grepfruit,menta si lamaie.


Apa infuzata cu fructe este alternativa perfecta la sucurile carbogazoase si “naturale” din comert. Se prepara rapid, are foarte putine calorii si poti crea combinatii nelimitate de ingrediente.

  Cantitatea de fructe de care ai nevoie…depinde doar de tine, nu exista o cantitate anume pe care trebuie sa o folosesti, dar cu cat sunt mai multe, cu atat aroma va fi mai intensa.
Tot pentru intensificarea aromei este indicat sa lasi apa la infuzat 1-2 ore sau chiar mai mult timp. Cel mai simplu ar fi sa o pregatesti seara pentru a doua zi.Testati si descoperiti singuri aroma perfecta.
  

2. Apa cu lamaie,lime si menta.


Cele mai indicate fructe pentru prepararea apei aromatizate:

– lamai
– lime
– portocale
– grepfrut
– mandarine
– capsuni
– zmeura
– pepene verde
– pepene galben
– ananas
– rodie
– mango
– struguri
– afine
– mure



3.Apa cu  lamaie,grepfruit,lime ,castraveti si menta.

 
De asemenea, poti da frau liber imaginatiei, pentru a inventa retete noi surprinzatoare. Poti adauga fructe congelate, cuburi de gheata sau un strop de miere.Orice preparat care arata apetisant devine tentant pentru ochi si papilele gustative. Este si cazul apei aromatizate. Apa fructata te cucereste prin culoare si-ti induce ideea de sanatate si energie, deci o vei consuma cu placere, pahar dupa pahar. Astfel, te vei hidrata optim si vei profita de toate beneficiile consumului corect de apa.

2 comentarii:

  1. Am vazut in ultima perioada multe persoane care beau apa infuzata cu fructe si mereu imi lasa gura apa :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai si de ce nu faci si tu ? Ca se face in 2 timpi si trei miscari ...tai cateva felii din fructele preferate ,le arunci in apa si gata .Nu e greu ,zic eu :P Hai curaj ...ca acus' trece vara si e mai greu cu consumul cu apa ;)

      Ștergere

 

GOLDY in bucatarie. Template by Ipietoon Cute Blog Design