miercuri, 12 septembrie 2012

Tocanita de pui cu legume


Eu nu ma dau in vant dupa tocanite de fel dar sunt practice .De fapt ce e o tocanita...?E un fel de ghiveci adaptat la cam ce ai prin casa... legumele pot varia si puteti jongla foarte simplu cu ingredientele, este o mancarica dietetica fara ulei  si se face foarte usor.

Pentru painea dukan intrati Aici
Ingrediente:


250 g file de curcan sau pui
O ceapa
100g ciuperci
1 cub supa de pui
2 lingurite de amidon
2 linguri de smantana mg 3%(sau iaurt)
4 morcovi
  2tulpini de telina, 
Boia de ardei
Pătrunjel
Laurier
Cimbru
Sare şi piper


Pasi pentru executare:
Se curata morcovul si telina ,carnea se taie cubulete,iar ceapa solzisori.Se soteaza ceapa apoi se adauga carnea si se tine pana se rumeneste un pic.Se adauga apa fierbinte ,boia de ardei, cimbru, patrunjel, frunze de dafin, sare, piper şi cub supa ,morcovul si telina.Se fierb jumatate de ora.Apoi se adauga ciupercile si se mai fierbe 10 min.Adaugati amidonul si smantana si mai dati un clocot.
Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

GOLDY in bucatarie. Template by Ipietoon Cute Blog Design